+31 (0)85 273 49 59

Legionella risico-inventarisatie

Een legionella beheersplan is een plan wat opgesteld wordt naar aanleiding van een risico-inventarisatie van het complete proceswatersysteem.

Tijdens deze inventarisatie kijken we naar het systeem, de behandeling maar spreken ook de verantwoordelijke van verschillende afdelingen binnen uw organisatie. Dit om zo een volledig beeld te kunnen vormen van het proceswatersysteem en de omgeving, om de te volgen stappen binnen een calamiteit in kaart te brengen.

Door deze grondige aanpak zijn wij in staat voor u een passend legionella beheersplan op te stellen. Wij geven een advies welke aanpassingen er nodig zijn om aan alle wettelijke eisen te voldoen.

Zorg dat u aan alle wettelijke verplichtingen voldoet.

Als eigenaar/beheerder van een natte koeltoren bent u sinds 1 januari 2004 verplicht in het bezit te zijn van een legionellabeheersplan. Zowel de Wet milieubeheer (zorgplicht omgeving, omgevingsdienst) als de Arbeidsomstandighedenwet (zorgplicht naar eigen werknemers) zijn van toepassing bij risicobeheersing natte koeltorens, tevens geldt vanaf 2010 een meldplicht natte koeltorens. Onze ISSO 55.3 gecertificeerde risicoanalisten stellen uw plan volgens de AI-32 op.


Kunnen wij u helpen?


PRODUCTINFOSHEETS

WWT GROEP

Water & Wastewater Technic 
WWT GmbH
Staufenstrasse 5
74385 Pleidelsheim

 


CONTACT

WWT Benelux
Friezenweg 18B
5349 AW OSS

Tel.: +31 (0)85 273 49 59
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacybeleid