+31 (0)85 273 49 59

Risico-inventarisatie & legionellabeheersplan

Een legionella beheersplan wordt opgesteld naar aanleiding van een risico-inventarisatie van het complete proceswatersysteem. Tijdens deze inventarisatie kijken we naar het systeem, de behandeling maar spreken ook de verantwoordelijke van verschillende afdelingen binnen uw organisatie. Dit om een zo volledig beeld te kunnen vormen van het proceswatersysteem en de omgeving om de te volgen stappen binnen een calamiteit in kaart te brengen.

Door deze grondige aanpak zijn wij instaat voor u een passend legionellabeheersplan op te stellen en geven een advies welke aanpassingen er nodig zijn om aan alle wettelijke eisen te voldoen. 

Als eigenaar/beheerder van een natte koeltoren bent u sinds 1 januari 2004 verplicht in het bezit te zijn van een legionellabeheersplan. Zowel de Wet milieubeheer (zorgplicht omgeving, omgevingsdienst) als de Arbeidsomstandighedenwet (zorgplicht naar eigen werknemers) zijn van toepassing bij risicobeheersing natte koeltorens, tevens geldt vanaf 2010 een meldplicht natte koeltorens.


Kunnen wij u helpen

PRODUCTINFOSHEETS

WWT GROEP

Water & Wastewater Technic 
WWT GmbH
Staufenstrasse 5
74385 Pleidelsheim

 


CONTACT

WWT Benelux
Friezenweg 18B
5349 AW OSS

Tel.: +31 (0)85 273 49 59
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacybeleid